مشاهدة النسخة كاملة : بدر يشرح للشوري أسباب انخفاض النجاح بالثانوية العامة


الاستاذ عوض على
11-07-2010, 10:40 PM
بدر يشرح للشوري أسباب انخفاض النجاح بالثانوية العامة

تبدأ مديريات التربية والتعليم بالمحافظات اعتبارا من اليوم ولمدة 15 يوما استقبال طلاب الثانوية العامة بمرحلتيها الراغبين في التقدم بتظلماتهم من الدرجات الحاصلين عليها في المواد المختلفة.

اعتمد الدكتور أحمد زكي بدر وزير التربية والتعليم الضوابط الجديدة لاعادة رصد الدرجات التي تتضمن قيام الطالب بتسديد رسم قدره مائة جنيه عن كل مادة لحساب صندوق دعم وتمويل المشروعات التعليمية بأحد البنوك الوطنية. وان يتم التقدم لمندوب لجنة النظام والمراقبة بالمديرية التابع لها الطالب.

ويقوم مندوب اللجنة بتحديد موعد للاطلاع علي صورة ورقة الاجابة. ولن يسمح للطالب بالتخلف عن الموعد المحدد.. وجه أولياء الأمور - رغم حزنهم الشديد - الشكر للدكتور أحمد زكي بدر وزير التربية والتعليم الذي أصر علي اعلان نتائج جميع الطلاب في توقيت واحد ولم يسمح لأحد بالاطلاع علي نتيجة من الكنترول كما كان يحدث في الأعوام الماضية.
يبدأ مكتب تنسيق القبول بالجامعات بعد غد فتح باب تسجيل رغبات الطلاب الناجحين في المرحلة الثانية للثانوية العامة ولمدة 5 أيام فقط وذلك عبر شبكة الانترنت ومن خلال موقع التنسيق الالكتروني وبوابة الحكومة الالكترونية.
ويلقي الدكتور أحمد زكي بدر وزير التربية والتعليم بيانا اليوم أمام اجتماع لجنة التعليم والبحث العلمي بمجلس الشوري برئاسة الدكتور فاروق إسماعيل رئيس اللجنة.

يتناول بدر في بيانه نتائج الثانوية العامة لهذا العام بمرحلتيها الأولي والثانية وأسباب انخفاض نسبة النجاح فيهما.
http://www.algomhuria.net.eg/algomhuria/today/fpage/detail02.asp

soley93
11-07-2010, 10:42 PM
هقول ايه بس اكيد كلامي ميصحش يتقال في منتدي محترم زي ده

أحمد الزنارى
12-07-2010, 01:03 AM
روح العب..................... احسن يا بدر

إيهاب رفعت
12-07-2010, 01:09 AM
احمد ............بدر
ضيعنا منة لله انا داخل امتحان الكيمياء وانا تقريبا يائس

الكــــــــــــــابوس
12-07-2010, 01:18 AM
احمد ............بدر
ضيعنا منة لله انا داخل امتحان الكيمياء وانا تقريبا يائس

انت زى بس احنا غلطنين الراجل مغلطش فى اى حاجة و احنا مذكرناش دا مستقبل :049gc0:

إيهاب رفعت
12-07-2010, 01:43 AM
انت زى بس احنا غلطنين الراجل مغلطش فى اى حاجة و احنا مذكرناش دا مستقبل :049gc0:
لا طبعا غلط جامد خد عندك
1- انه قصر وقت الامتحانات وخلاها في اسبوعين
2- انهة جايب حاجات في متنهي الصعوبة مع انه بيقول انها من كتاب المدرسة طيب ازاي ؟
3- جايب امتحانات تافهة زي الفرنساوي ايه السبب يعني يا اما يجيب كله صعب او سهل
4- احنا طبعا مخطئين وعلينا الحانب الاكبر من المسئولية لكن بردوا هوا مشارك معانا

أحمد الزنارى
12-07-2010, 02:01 AM
جايب امتحانات تافهة زي الفرنساوي ايه السبب يعني يا اما يجيب كله صعب او سهل
الفرنساوى دة بقى اللى حكاية
المادة الوحيدة اللى جبت فيها 50
مع انى كنت حاسس انى هشيل فيها خمس درجات و لا حاجة
الحمد لله
أهة حاجة ترفع المجموع شوية

الاستاذ عوض على
12-07-2010, 06:26 AM
شكرا لمروركم الكريم