مشاهدة النسخة كاملة : لا تثبيت لا تدريس !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

مدحت عمر
21-08-2011, 11:25 PM
لا تثبيت لا تدريس
هذا هو الشعار الذى سوف نتمسك به فى بداية الدراسة وسوف نقف فى وجه كل من يحاول عرقلة هذا الشعار اناشد كل معلم شريف ان يتمسك بهذا الشعار حتى ننتصر على هذا الظلم الذى طالنا جميعا

باسم أبو فارس
21-08-2011, 11:34 PM
على فكرة فيه فاكس وصل اليوم منطقة السويس
من التنظيم والادراة بانه انتهى من مراجعة اوراق المتعاقدين
وتم ارسالها الى وزارة المالية للحصول على الدرجات

مدحت عمر
21-08-2011, 11:44 PM
يا عزيزى الكلام ده سمعنا منه كتتتتتتتتتيييير ولن نصدق
يا عزيزى سواقين القطارات كان لهم طلبات وعملوا اعتصام ووقفة احتجاجية وجاء الجيش واتصل بالمشير وصدر لهم امر مباشر بجميع طلباتهم وكان هذا خلال عدة ساعات وتم تنفيذ جميع مطالبهم الا يتم مساواتنا بسائشى القطارات اعلم اننا اقل منهم ولكن ليس لهذا الدرجة والكلام كله كدب ولو انت صادق هات الدليل و حمل المنشور والورقة التى تثبت كلامك
لا تثبيت لا تدريس
يا عزيزى الكلام ده سمعنا منه كثير

المستر احمد
22-08-2011, 12:06 AM
يا استاذى الفاضل احنا بتوع كلام وبس
فين الوقفات اللى قولنا عليها لكن فى الاخر احنا نستاهل اكتر من كده

أزهرى وأفتخر
22-08-2011, 12:46 AM
معاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااك ياريسسسسسسس

ايادممدوح
22-08-2011, 12:51 AM
على فكرة فيه فاكس وصل اليوم منطقة السويس
من التنظيم والادراة بانه انتهى من مراجعة اوراق المتعاقدين
وتم ارسالها الى وزارة المالية للحصول على الدرجات

و ده خبر كويس ولا وحش ؟

اعتقد ان دي كارثة ان يتم تثبيت محافظات قبل محافظات
ده اذا كان ده حقيقي
لان انا شفت الفاكس ده وده بيتكلم عن فقط انتهاء فحص الملفات

وعموما دي جريمة

لان كدة معلم اشتغل في 2008 سيصبح تاريخ تعيينه قبل من تعاقد 2005 في محافظة اخري

احنا عايزين تعيين فوري للجميع

و محاسبة من تسبب في البطء وتأخير الاجراءات

و لو فيه اولوية تكون للأقدم

يا جماعة المالية بتحتقر الازهر

لو لم نتحرك سنظل كما نحن

البرنس .
22-08-2011, 03:09 AM
تمام معاااااااااااكم

السوهاجى 2
22-08-2011, 09:50 AM
طيب كده المرتب يبقى حرام ولا حلال

ahmed.www
22-08-2011, 10:13 AM
لا لهذا الكلام فانه حرام

الشوكي55
22-08-2011, 10:27 AM
كله كذب وهما اتعودوا على الكذب

مدحت عمر
22-08-2011, 11:40 PM
لا تثبيت لا تدريس
موعدنا اول ايام الدارسة لا تراجع ولا استسلام و الله على الخونة

لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس

salama102043
23-08-2011, 12:11 AM
معااااااااااااااااااااااااااااااتدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت ااااااااااااااا

مدحت عمر
25-08-2011, 10:13 PM
لا تثبيت لا تدريس
برجاء اعطاء الافكار فى كيفية تنفيذ هذا الاعتصام داخل المعاهد مع العلم اننا سوف نواجه بكل القوة من نظار المعاهد و الحاشية التى حوله و اننا سوف نواجه التهديدات والوعيد واكيد بالمذكرات والتحقيقات
برجاء الرد

gad7777
25-08-2011, 11:08 PM
مبروك مبروك مبروك مبروك عليكم التجديد وبكرة هيبان اللي بان واللي مابانشي واللي كدب واللي ماكدبشي

خش علي الرابط ده
خدع ازهرية . كوم

تثبيت في المشمش

مدحت عمر
25-08-2011, 11:18 PM
تفعيل لا تثبيت لا تدريس
صحيح الامر ضار بالطلبة ولكن بجد هو ده الحل لان الطلبة مضرورة فى الحالتين لانك لا تعمل كما ينبغى وانت غير مستقر وانت تعمل مائة شغلانه بره لان دخل لا يكفيك

John.thmith
25-08-2011, 11:24 PM
المفاجأة بأه ان التربية والتعليم اتثبتوا بالفعل وأنا واثق من هذا الكلام جيدا وكمان من بداية ابريل بالنسبة لهم هو نفس مرتب الاساسيين بمعنى اصح ان رؤساء المناطق بيضحكوا علينا الاداريين كذلك بيضحكوا علينا بيقولوا التثبيت فى 8 محافظات دا كله كلام كدب وحقن بنج احنا كلنا على بعض لا نوازى حتى ادارة واحدة ف التربية والتعليم اللى هم حاليا اصبحوا مثبتين ونحن ما زلنا متعاقدين فكروا ف كلامى ياخوان ولا تصدقوا ما يتردد من اكاذيب بان التثبيت ف 8 محافظات اعملوا حاجة بيضحكوا علينا ليه؟؟؟؟؟؟ احنا مش اقلية هناك معاهد مفيش غير الشيخ والوكيل اساسيين
والباقى كله عقود وعلى فكرة كمان التربية والتعليم بتثبت كل من امضى ثلاثة ايام وليس 3 سنوات والشرط الوحيد هو الدبلومة فقط
والا بقى تبقى الثورة دى مخطط جاى من بره
وفيلم هندى احنا عشناه وصدقناه وفاكرين اننا داخلين على عهد العدالة
وشكلنا كده داخلين على ايام سوداء
ماهو بالعقل مين اللى هدفه ان يشيل الازهر ده خالص ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
غير الاجانب والصليبيين
ومعنى ان التربية والتعليم تتثبت والازهر لا يبقى ده شغل جاى من بره واوامر جاية من بره
هما عايزين يلغوا الازهر او الاسلام بالكامل بمعنى اصح
واحنا فرحانين وثورة والى الامام والذى منه
واحنا اكثر الناس تضررا من وراء تلك الثورة واولها
عدم تثبيت الازهريين

مدحت عمر
29-08-2011, 10:56 PM
لا تثبيت لا تدريس

لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس

مدحت عمر
05-09-2011, 10:10 PM
لا تثبيت لا تدريس

لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت
انضموا لنا فى حملة
لا تثبيت لا تدريس فى سوهاج

salama102043
05-09-2011, 11:18 PM
لا تثبيت لا تدريس

البرهان الرياضى
05-09-2011, 11:44 PM
"لا تثبيت لا تدريس"
شعار فقط مقتبس من معلمى التربية والتعليم
ولا يمكن بل يستحيل تطبيقه فى الأزهر

osaegy
06-09-2011, 12:09 AM
انا كرهت اليوم اللى اشتغلت فيه فى الازهر

رائحه الورد
06-09-2011, 12:48 AM
وانا الازهر كرهنى فى التدريس وحسبى الله ونعم الوكيل

أزهرى وأفتخر
06-09-2011, 01:13 AM
لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس
لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس

ahmedsm
06-09-2011, 05:07 AM
لاتثبيت لا تدريس .................................................. ................

ادهم الجن
06-09-2011, 10:11 AM
وانا كمان وربا يستطر

مدحت عمر
06-09-2011, 02:36 PM
ليه هما التربية والتعليم معلمين واحنا صيع مثلا السنا معلمون مثلهم
وان كان الازهر الذى علم البشرية وتخرج منه رجال علموا العالم معنى كلمة الازهر فان الازهر الان ينادى ايها الرجال افيقوا وافيقونى معكم
السيد طنطاوى دفن الازهر بكل ما اوتى من قوة و هذا تنفيذ للسياسات الخارجية والى مع الاسف اكيد كان مستفيد من ذلك ولو مكانش مستفيد اذا فهو مع الاسف ................
المهم نريد رجال بجد نقف فى وجه هذه الفئة التى تريد الدمار للازهر من مشايخ ومعممين ووننتقى الافضل منهم يقودنا حتى نقود نحن فى النهاية لن نرضخ لهذا الذل الذى نحن فيه
ايها العزيز
البرهان
قف معنا ولا تيأس فنحن احوج ما نكون نحتاج الى رجال نقف بجانب بعض ضد هذا الطغيان والفساد الادارى فى الازهر الذى نراه جميعا ونسكت عليه والساكت عن الحق شيطان اخرس
للاسف نحن نحمل راية الاسلام بعملنا فى الازهر بالرغم من اننا لا ندرس مواد شرعية او قرأن ولكننا محسوبون على الازهر والاسلام ونحن عضو فى تنظيم هدم الازهر والاسلام
للتواصل مدحت عمر سوهاج - جرجا - 0104884387

حمدي النقير
06-09-2011, 05:58 PM
اللهم بلغنا التثبيت

مدحت عمر
10-09-2011, 08:45 PM
لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس لا تثبيت لا تدريس