
13-01-2011, 12:33 PM
|
عضو لامع
|
|
تاريخ التسجيل: Jun 2008
المشاركات: 15,341
معدل تقييم المستوى: 0
|
|
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة هالة عصام
على فكرة انا رايى مش ان الواحدة متتزوجش خالص
وكمان مقولتش ان الشغل هو اللى حيدىنى خبرة اللى بيدى خبرة هى الحياة لما اقابل ده و اكلم مع ده و اسمع لده 0000000000
كده يعنى انا بس حكاية ان المراة ملهاش غير بيت زوجها دى بتضايقنى لان صوابعك مش شكل بعضها و مش كل الرجالة كويسين
و حكاية ان البنت تتزوج و هيا صغيرة برده مش حكاية كويسة
و على فكرة انا امى عاملة و الحمد لله الحياة كويسة طول ما فى تعاون و تفاهم و حب يبقى خلاص
والمراة مهياش مخلوقة علشان شغل البيت بس و لازم الراجل يساعد زوجته شوية
|
مقولة أن ( صوابعك مش زي بعضها ) للأسف الشديد الكثير يفهمها خطأ , كون أصابع اليد الواحدة ليست مثل بعضها البعض , فهذا لكي تؤدي مهمتها علي أكمل وجه ولو كانت متشابهة لما استطعنا استخدامها جيداً , وكما أن أصابع اليد الواحدة ليست متشابهة , فكذلك الرجل لا يشبه المرأة ولكل منهما وظيفة في الحياة !!
مش كل الرجالة كويسين كلام صحيح كما أن ليست كل النساء جيدة .
للأسف الشديد معظم الردود في هذا الموضوع تكون نابعة من الحياة الشخصية لكل عضو , أتمني أن يكون الرأي بصورة عامة ولا داعي لذكر أن الأم أو الأخت أو غيرها تعمل وأن الحياة جميلة , حتي لا يكون الرد والتعليق علي هذا يُؤخذ علي أنه هجوم شخصي أو يُفهم التعليق بصورة أخري .
النقطة الأولي التي ذكرتيها , لا أستطيع أن أجنب الدين فيها , فكونك ترين أن الخبرة في العمل سوف تكتسب من الكلام مع هذا ومقابلة هذا والاستماع إلي هذا , كل ذلك صحيح , ولكنه يتعارض مع تعاليم الاسلام . فهل تكتسبين الخبرة في الدنيا وتخسرين أخرتك ؟!!
|