عرض مشاركة واحدة
  #3642  
قديم 03-02-2012, 10:26 AM
الصورة الرمزية Engineer ..
Engineer .. Engineer .. غير متواجد حالياً
Electrical Power Engineering
 
تاريخ التسجيل: Jul 2011
العمر: 31
المشاركات: 1,780
معدل تقييم المستوى: 15
Engineer .. will become famous soon enough
افتراضي

أولاً إنا لله وإنا اليه راجعون
ثانيا حسبنا الله ونعم الوكيل
ثالثاً الحل الوحيد هو تسليم السلطة في أقرب وقت ممكن لرئيس مدني منتخب انتخاب نزيه ومحترم وغاية في الصدق والعدل واحنا الشعب اللي نحمي الإنتخابات .
مش هنثق خلاص في المجلس العسكري ونقوله كفاية كده والله لا يسامحك ابداً لإنك أول الأسباب اللي بهدلة شعبنا مؤخراً و حتى في الجيش كنت بتعلمهم قلة الأدب وكرهتنا في الجيش منك لله يا مجلس مبارك دمرتنا نفسياً و يتمت بنات وجوههن كالقمر في ليلة تمامه ليه كل ده ليه لصالح ايه يعني لصالح امريكا ؟ تبقى خاين و مش هتشم ريحة الجنة لأنك خاين لوطنك و لإسلامك الذي تدعيه في بطاقتك إن كان لك هوية أو شخصية أصلاً .
كل الناس في صدورها غل منك و ال85مليون مصري , فضلاً عن الشهداء , يوم القيامة يوم الدين يوم الخلاص يوم العرض الأكبر على الله متعلقين في رقبتك وانت متسلسل بجنازير الناااااااااااااااااااااار , اللهم احفظنا , و ملائكة يسحبونك لملاقاة الجبار ولا ينجيك يومها الا عملك الذي نراه = صفر في حقنا قولي هتعمل ايه ساعتها يا مجلس مبارك أستغفر الله خسارة فيك الإسم والله أنت مجلس كـتصرفات اليهود لا تتخلى عنهم فقد تربيت معهم و صادقتهم أقولك كلمة واحدة بس وأسف على الإطالة " اعرف إن ربنا موجووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووود"

__________________
" وإتقوا يوماً ترجعون فيه إلى الله "
الحمد لله على نعمة الإسلام

Engineering is my Life