|
أرشيف المنتدى هنا نقل الموضوعات المكررة والروابط التى لا تعمل |
|
أدوات الموضوع | ابحث في الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
|
||||
|
||||
![]()
قرر د. يسري الجمل وزير التربية والتعليم توسيع دائرة النقاش والحوار حول جداول امتحانات الثانوية العامة والدبلومات الفنية لتشمل مشاركة ممثلي كافة طلاب الجمهورية في جميع المحافظات بدلاً من الاقتصار علي أعضاء اتحاد الطلاب.
أصدر الوزير توجيهاته إلي د. مصطفي عبدالسميع المشرف العام علي امتحانات الثانوية العامة بضرورة ارسال الجداول المقترحة لامتحانات المرحلتين الأولي والثانية إلي مديريات التربية والتعليم لتقوم كل مديرية بطرحها للنقاش أمام طلاب المدارس وأعضاء الاتحادات الطلابية بالادارات والمديريات التعليمية وممثلي مجالس الأمناء للوصول إلي انسب جدول مقترح يحقق المصلحة العامة للطلاب تمهيداً لطرحه للنقاش عبر شبكة الفيديو كونفرانس في لقاء يديره الوزير بأسلوب ديمقراطي وشفاف ويحضره الطلاب في كافة المحافظات للتوصل إلي الصيغة النهائية للجداول الخاصة بالصفين الثاني والثالث الثانوي العام. أصدر الوزير نفس التعليمات إلي المشرفين علي امتحانات الدبلومات الفنية بمختلف أنواعها لتكون هذه المرة الأولي التي تطرح فيها جداول امتحانات الدبلومات للمناقشة عبر شبكة الفيديو كونفرانس. أعلن الجمل أن طرح الجداول المقترحة للنقاش قبل اقرارها يأتي في اطار تفعيل سياسة اللامركزية وتشجيع المشاركة المجتمعية ومشاركة الرأي العام في دعم اتخاذ القرار الذي يستهدف المصلحة العامة للطلاب. أوضح أن هناك اعتبارات محددة سيتم الالتزام بها عند وضع جداول الامتحانات منها ان الفترة المخصصة بين أيام الامتحان في أي مادة ومادة أخري هي فترة مراجعة وليست مذاكرة حيث تتم المراجعة عقب فترة طويلة من المذاكرة والاستيعاب. كما ان واضعي الاسئلة لديهم الخبرة المهنية والفنية اللازمة لتحقيق المصلحة العامة للطلاب بما يؤدي إلي تهيئة الجو المناسب لأداء الامتحانات في هدوء وبعيداً عن التوتر وبالتالي لن يقفوا عائقاً أمام منح حرية التعبير لأكبر شريحة ممكنة من الطلاب لاستطلاع آرائهم في الجداول المقترحة دون الاقتصار علي عدد محدود من الطلاب خاصة ان هذه القضية تمس ما يقرب من مليوني طالب وطالبة يؤدون الامتحانات في الثانوية العامة والدبلومات الفنية. علمت "الجمهورية" ان الجداول المقترحة لامتحانات الثانوية العامة لم تشمل أية تعديلات في جداول العام الماضي حيث يؤدي طلاب الصف الثالث الثانوي أول امتحاناهم في اللغة العربية والتربية القومية 9 يونيه القادم ويؤدي طلاب الصف الثاني الامتحان في اللغة العربية 10 يونيه ثم تتوالي امتحانات المرحلتين بمعدل يوم بعد يوم حتي ينتهي طلاب المرحلتين من آداء الامتحانات في المواد الاجبارية ثم تتوحد أيام الامتحان للمرحلتين بالنسبة للمواد الاختيارية فيما عدا الرياضيات "1" و"2".
__________________
النفس تبكي على الدنيا وقد علمت *** أن السعــادة فـيها تـرك ما فيهـا لا دار للمرء بعد المــوت يسكنهـا *** الا التــي كان قبل المـوت بانيها فـإن بنـــاها بخيـر طـاب مسكنـــه *** وإن بناهــــا بشـر خـاب بانيهـــا أمـــوالنا لذوي الميراث نجمـعــها *** وبيـوتـنـا لخــراب الدهر نبنيــهـا
|
#2
|
||||
|
||||
![]()
اه يا ركبي انا خلاص هموت شكرا يا سيدي علي الهم دا
__________________
سأجوب مع رفاقي شوارع العاصمه لاحتفالي بمئويه الزمالك ومن المستحيل ايقافي[/COLOR][/SIZE] |
#3
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() حطه فى الرئيسيه الخبر ده ؟وبعدين هو الامتحان 9/6/2007 لا اله الا الله النتيجه مكتوب فيها 3/4/2007 يللا كل سنه وانتم طيبين
__________________
*الإنسان حين التغيير يصبح هو قطعة الرخام وفي نفس الوقت هو النحات فحتما سيتبع هذا التغيير ألم .... ولكن في النهاية تبرز ملامح الانسان الصالح الجديد بكل روعه وجمال .
|
#4
|
|||
|
|||
![]()
ربنا معاكوا يا جماعه كلكم
وان شاء الله مش حتعدوا ههههههههههه ان شاء الله تجيبوا اعلى المجاميع ... كل واحد يوقل يارب سلاااااااااام قلبى معاكم
__________________
<div align="center"> خليك معايا .. خليك معايا يا حبيبي مهما كان خليك معايا .. يا حلم عمري اللي في خيالي من زمان خليك معايا .. خليك معايا يا حبيبي مهما كان خليك معايا .. يا حلم عمري اللي في خيالي من زمان خليك معايا .. خليك معايا يا حبيبي مهما كان خليك معايا .. يا حلم عمري اللي في خيالي من زمان خليك معايا .. خليك معايا يا حبيبي مهما كان خليك معايا .. يا حلم عمري اللي في خيالي من زمااااان</span></span></div> |
#5
|
||||
|
||||
![]()
كل مافتكر ان الامتحانات قربت بخاف اوي
والله اكتر ناس في البلد اعصابهم مشدوده هم طلاب الثانويه العامه |
#6
|
||||
|
||||
![]()
ايه دا الجدول نزل
يالهوي بجد والنبي نزل لالا الحقوني في حاجه بتزغزغني في ركبي لالا والله انا مرعوبه جدا يارب اليوم دا مييجي ربنا يستر |
#7
|
||||
|
||||
![]()
ربنا يوفق الجميع ولازم تعرفو حاجة " ان الله لا يضيع أجر من أحسن عملا "
وعلى قد ما هتزاكر على قد ما هتجيب ولكل مجتهد نصيب ![]() ![]() |
#8
|
|||
|
|||
![]()
يخرب اسود ومنيل ايه ده الجدول خلاص نزل
يخرررررررررررررررررررررررررررابى والله انا حسه انى هموت قبل ما اخش الامتحانات من كتر الخوف ربنا يستر ![]() |
#9
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() لييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي ه فكرتنا ربنا يستر وده جدول ده اذاي يوم بعد يوم ده احناكدهمش هنلحق نراجع اي نيله ربنا يستر ![]()
__________________
نحن قوم أعزنا الله بالإسلام فإن ابتغينا العزة بغيره أذلنا الله( عمر بن الخطاب ) |
#11
|
|||
|
|||
![]()
عايز جدول الثانوى الفنى التجارى ومشكور جدا
|
#12
|
||||
|
||||
![]()
يا أخ بدر كان ممكن تطلي الطلب ده في مضوع تعمله ف الشكاوى أو في كنترول الامتحانات
أو فيه 100 طريقة غير انك عملت تنشيط لموضوع قديم ملوش علاقة بطلبك و انا متأكد دلوقتي انه هيعمل دربكة لأنه كان أيام مناقشات الجدول ارجو تبقوا تفكروا في الردود قبل ما تقولوها ![]() و بالنسبة للطلب لا مقدرش اجيبهم لك ===================================== ![]()
__________________
النفس تبكي على الدنيا وقد علمت *** أن السعــادة فـيها تـرك ما فيهـا لا دار للمرء بعد المــوت يسكنهـا *** الا التــي كان قبل المـوت بانيها فـإن بنـــاها بخيـر طـاب مسكنـــه *** وإن بناهــــا بشـر خـاب بانيهـــا أمـــوالنا لذوي الميراث نجمـعــها *** وبيـوتـنـا لخــراب الدهر نبنيــهـا
|
العلامات المرجعية |
|
|