|
أرشيف المنتدى هنا نقل الموضوعات المكررة والروابط التى لا تعمل |
|
أدوات الموضوع | ابحث في الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
|
|||
|
|||
![]() بسم الله الرحمن الرحيم
اخواني اعضاء منتدي الثانوية العامة الجميل والشامل وبالاخص قسم استراحة المعلمين المساعدين والعلمين الجدد لفت انتباهي في الفتره القليلة الماضية اته في ركود في هذا القسم وخمول المشاركات قليلة والردود اقل والمشاهدات مرور الكرام بحثت علي سبب فلم اجد إلا ان التمس لكل واحد من الاعضاء عذره قرجاءا نرجع من تاني لكي نحي ونعيد التنافس علي الموضوعات الجميلة الهادفة لذلك انا قدمت لكم اليوم تلك الحكم وعليم ان تختار ا إختار الحكمة الى تؤمن بها /// . . . . . . . . الامـــــل,,,, ربمـا يتـلاشى .. لـكن لا ينعـــدم الحــــب,,,, لا تبحــث عنـه حــولك انـما ابحــث عنــه في قلبـــك الغـرام,,,, بسـمه في وجـوه صامتـه و وجـوه حائـره الصداقــــــه,,,, قلـــم عاجــــز عن التعبيـــــر الاخـــــلاص,,,, مـن اجمـــل ما بتحـــلى به الانســـــان الاطفــــال,,,, بسمــه الحيــاه و امــل المستقبــل الحيــــاه,,,, شمـــعه قتيلــــها الحـــب و ضوئـــها الامـــــل الوحــــده,,,, ليــس ان تجلـــس وحيـــدا بل ان تفـــارق مـن تحـــب الحـزن,,,, سعــاده بـلا شفتيــن الحقـيقـه,,,, لـؤلـؤة تحتــاج الي غـواص ماهــر التضحيـــــه,,,, عمــل رائـع تقدمـه لغيـرك و يـرفــض التعــامل بـه المــوت,,,, كــأس نشــربه رغــم الاراده الفشـــل,,,, صخـــور في عبيـــر الواقـــع الحقــــد,,,, لهــــب مشتـــعل في قــلب الحـاسـد فيحولــه الـي رمــاد الغيــــره,,,, ميكرسكــــوب يكبـــر الاشيـــاء الصغــــيره المستحيــــــل,,,, كلمــه موجـــوده في عالــم الحمقـــى .
__________________
|
#2
|
|||
|
|||
![]() الصداقــــــه,,,, قلـــم عاجــــز عن التعبيـــــر موضوع جميل جدا شكرا لك |
#3
|
||||
|
||||
![]() من الحكم المكتوبة جملة " المستحيل كلمة موجودة فى عالم الحمقى" من الحكم المماثلة سألوا المستحيل اين تعيش ؟ قال فى قلوب العاجزين لكن حكمتى اللى هى مبدأ حياتى كلها دين ودنيا : ( مفيش تعب يجيب تعب ، ومفيش راحة تجيب راحة ، فمن أراد الراحة ترك الراحة )
|
#4
|
|||
|
|||
![]()
الوحــــده,,,, ليــس ان تجلـــس وحيـــدا بل ان تفـــارق مـن تحـــب
|
#5
|
||||
|
||||
![]() الاطفــــال,,,, بسمــه الحيــاه و امــل المستقبــل
__________________
النار لاتحرق الا رجل واطيها اللهم انى اشكو اليك ضعف قوتى و قلة حيلتى و هوانى على الناس انت رب المستضعفين و انت ربى
|
#6
|
|||
|
|||
![]()
الامـــــل,,,, ربمـا يتـلاشى .. لـكن لا ينعـــدم
|
#7
|
||||
|
||||
![]()
الوحــــده,,,, ليــس ان تجلـــس وحيـــدا بل ان تفـــارق مـن تحـــب
__________________
يارب يسر كل عسير فان كل عسير عليك يسير الحمد لله الحمد لله الحمدلله الحمد لله الحمد لله الحمد لله |
#8
|
|||
|
|||
![]()
الوحــــده,,,, ليــس ان تجلـــس وحيـــدا بل ان تفـــارق مـن تحـــب
|
#9
|
||||
|
||||
![]()
الوحــــده,,,, ليــس ان تجلـــس وحيـــدا بل ان تفـــارق مـن تحـــب
|
#10
|
||||
|
||||
![]()
الوحــــده,,,, ليــس ان تجلـــس وحيـــدا بل ان تفـــارق مـن تحـــب
الحب ...... لا تبحث عنه حولك و انما ابحث عنه في قلبك فيه حكمة غير كده انا مؤمنة بيها على الرجل ان يقوم بما على الرجل ان يقوم به شكرررررررررررررراااااااااااا ع الموضوع تقبل مروري
__________________
سبحان الله وبحمده
سبحان الله العظيم عدد ما كان وعدد ما يكون وعدد الحركات والسكون |
العلامات المرجعية |
|
|