|
أرشيف المنتدى هنا نقل الموضوعات المكررة والروابط التى لا تعمل |
|
أدوات الموضوع | ابحث في الموضوع | انواع عرض الموضوع |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
مفاجأة : في نموذج الإجابة الرسمي كان الاختيار السادس BE و تم تعديلها WAS أثناء العينات
يمكن الرجوع الى هذا الموقع http://www.youm7.com/News.asp?NewsID=241790&SecID=65 كنت متأكد أن هذا هو قصد الممتحن - هو غطى الجزئية بتاع CONCORD STRUCTURE - OR - TENSE PARALLEL في الجزئية الرابعة - و كان التركيز هنا على SUBJENCTIVE الدليل إن في تقرير الوزارة عن الامتحان حدد الــ 15 جملة اختياري جايبهم منين من كتاب الوزارة ما عدا الجملة دي نمرة 6 راجع : http://www.thanwya.com/vb/showthread.php?t=216824 أهديها لكل الزملاء اللي اختلفوا معي - و للزميل المشرف اللي حذف الموضوع السابق بدون اعتذار أو نقله لصفحات المدرسين فيه أسئلة محتاجة متتعاملش معاها بالمنطق - إنما بعقلية و اضع الامتحان - و زي ما المرور علمنا : تفادى أخطاء الغير تحياتي- أجازة سعيدة لكل الزملاء - عبدالهادي ![]() و لو عايزين نتناقش في الموضوع أكتر : أنا عارف يافندم إن was إجابة ظريفة - مقلناش حاجة و استخدام الــ simple forms مفضل عن subjenctive inf. بس لاحظ : had instructions = was commanded = a subjenctive formam to = will was to = would be to = inf = subjenctive إيه رأي حضراتكم في المعادلة دي ؟
و فيه طلبة فاهمين الكلام ده اختاروا BE ممكن يكون من العدل احتساب الإجابتين صح تحياتي ![]()
__________________
سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم خالص الدعاء - عبدالهادي يحيي
آخر تعديل بواسطة Mr. ABDELHADY ، 18-06-2010 الساعة 01:39 AM |
#2
|
||||
|
||||
![]()
معذرة لا تصدق كل ما يقال بالصحف
احنا معنا النموذج من اول يوم عينات وليس به تلك الاجابة ؟ وايضا انت تقول ان التقرير حدد 15 جزئية من كتب الوزارة ما عدا النقطة السادسة يعنى كدة كدة المفروض انها ليست على الطالب ونا مش المفروض اتوسع في جرامر مش مطلوب من الطالب ولا ايه؟!!!!!!! آخر تعديل بواسطة Mr Osama Ahmad ، 18-06-2010 الساعة 12:24 AM |
#3
|
||||
|
||||
![]() اقتباس:
نفس الجملة بــ HAD INSTRUCTIONS + BE مش موجودة لكن في UNIT 8 - جملة تانية بـــSUGGEST و فيه طلبة فاهمين الكلام ده اختاروا BE ممكن يكون من العدل احتساب الإجابتين صح الممتحن حاول يعمل تغيير فقط - زي ما في الجملة 4 اختياري نقلها من الكتاب بس غير الماضي المستمر لماضي تام مستمر - عمل كده كنوع من التجديد من غير ما يحسبها كويس شكرا لاهتمام سعادتك و تحياتي لحضرتك أستاذنا الكبير ![]()
__________________
سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم خالص الدعاء - عبدالهادي يحيي
آخر تعديل بواسطة Mr. ABDELHADY ، 18-06-2010 الساعة 11:39 AM |
#4
|
||||
|
||||
![]()
يا سيدي العزيز مش ممكن be تبقى حل للجملة دي ابدا
|
#5
|
||||
|
||||
![]() اقتباس:
و استخدام الــ simple tenses مفضل عن subjenctive بس لاحظ : had instructions = was commanded = a subjenctive formam to = will was to = would be to = inf = subjenctive يا ريت تشرفني برأيك تاني ؟ تحياتي
__________________
سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم خالص الدعاء - عبدالهادي يحيي
آخر تعديل بواسطة Mr. ABDELHADY ، 18-06-2010 الساعة 01:40 AM |
العلامات المرجعية |
|
|