|
أرشيف المنتدى هنا نقل الموضوعات المكررة والروابط التى لا تعمل |
|
أدوات الموضوع | ابحث في الموضوع | انواع عرض الموضوع |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
مع كل الأحترام لكى بس انا باختلف معاكى . الست هى الفعل اولا وثانيا والرجل هو رد الفعل مش العكس . يعنى الست اللى المفروض تسعد الرجل وبرضك الرجل يبقى متفاهم معاها . وبعدين السيدة المصرية تستحق الضرب لأنها رمز للنكد الدائم والمستمر
يا استاذ الست لها رد الفعل ماسالتوش يارجال لماذا المراه المصريه لجأت لمشاهده تمثيليات مهند ونور ومعرفش مين ومين حد قالى عليهم بس نسيت ليه لان لديها حرمان عاطفى محتاجه كلمه طيبه محتاجه دفء الرجل بيخلص كل كلامه وكل مجاملاته خارج بيته وييجى مش مستحمل حد يكلمه كلمه يقفل على اى حكايه ولا اي مناقشه بذمتكم مش دا حرام وبعدين نقول الستات تستاهل الضرب؟
__________________
![]() البقاء والدوام لله |
#2
|
|||
|
|||
![]() اقتباس:
قوللهم
والله بجد الست دية يرضيها بس شوية حنية واحساس بالامان شكرا لمرورك الجميل
__________________
![]() laugh at the time when people wait ur tears
|
#3
|
|||
|
|||
![]() اقتباس:
غبي جدا هذا الرجل فليتوقع من زوجته كل بغض و خيانة انه حق مقدس حق مقدس للزوجة كيف يفرط فيه؟ هل سيكون أكثر انشغالا في عمله و حياته من الرسول الكريم صلي الله عليه وسلم الذي كان يبني امبراطورية اسلامية و في نفس الوقت يداعب و يلاعب عائشة رضي الله عنها فضلا عن باقي زوجاته؟ و يقبل الحسن و الحسين ويركبون ظهره ان لسمة حانية في نهاية اليوم و طبطبة و قبلة و ما إلي ذلك كفيلة باسعاد القلب و الجسد بعد عناء يوم طويل ان كلمة رقيقة هامسة في اذن الزوجة و مداعبة رقيقة كافية لجعل قلب الزوجة يتلألأ فرحة و تقديرا و حبا لهذا الزوج و بجانب ذلك كله حق الزوجة الشرعي و المداومة عليه انه حقها الطبيعي و هو رمز القرب و الاندماج و الراحة بين الزوجين كيف يغفل الزوج عن ذلك؟ كيف يقصر في ذلك كيف لا يأخذها بين ذراعيه لفترة طويلة و يسمع لها و يستمع الي دقات قلبها؟؟؟؟؟ عجبا لتلك النوعية من الرجال !!
__________________
|
العلامات المرجعية |
أدوات الموضوع | ابحث في الموضوع |
انواع عرض الموضوع | |
|
|