اهلا وسهلا بك فى بوابة الثانوية العامة ... سجل الان

العودة   بوابة الثانوية العامة المصرية > القسم الإداري > أرشيف المنتدى

أرشيف المنتدى هنا نقل الموضوعات المكررة والروابط التى لا تعمل

 
 
أدوات الموضوع ابحث في الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
قديم 15-09-2010, 10:10 AM
mrweb mrweb غير متواجد حالياً
عضو متواصل
 
تاريخ التسجيل: Apr 2010
المشاركات: 1,191
معدل تقييم المستوى: 17
mrweb is on a distinguished road
افتراضي

اقتباس:
لكن لما تبان المصالح والمطامع الشخصية وكل واحد يبقى عايز الكرسي
البرادعي رجل سياسي و من حقه ومن حق اي مواطن مصري ان يكون له رغبة في الحكم طالما سيأتي بطريق مشروع و ليس عن طريق التزوير. كرسي الحكم مش معمول لمبارك وابنه . شيء غريب فعلا انه لما شخص يطمح للسطلة عن طريق مشروع نشتمه. بالاضافة لان البرادعي همه الاصلاح لم يتحدث عن كونه مرشح للرئاسة كل كلامه انه عاوز حدوث اصلاح ديموقراطي حقيقي في مصر لانه هو مخرج الشعب المصري من أزمته.

اقتباس:
والبرادعي معملش اي حاجة غير انه بقى مدير الوكالة الذرية وكونه مصري مش اكتر
لكنه مقدمش اي حاجة باسم مصر ولا اشتغل في خدمة بلده
كان المفروض تقرأ تاريخ الرجل بدل ما بتقول كلام غير صحيح. اظن كان المفروض يمسك مثلا البرنامج النووي المصري لما يرجع ويسيبه من فكرة الاصلاح الديموقراطي دي, كده يبقى خدم بلده, ويتقفل عليه في البرنامج الميت وننساه زي غيره.

لو البرادعي يهمه مصلحته الشخصية كان عمل كده, كان مسك وزارة الخارجية مثلا "و د.مصطفى الفقي صرح بذلك من فترة" وخد مرتب مايحلمش بيه وقضاها بالطول والعرض. اصلا حتى لو ماكنش عمل حاجة لمصر قبل كده"وده مش صحيح" يكفى انه حمل عبء المطالبة باصلاح بلده واتعرض لكل انواع التشهير الحقيرة من أول اتهامه بالخيانة و الكفر واخرها صور ابنته.

و هو جمال عبد الناصر كان حد سمع عنه قبل مايعزل محمد نجيب ويتولى الرئاسة ولا كان عمل ايه قبل الثورة عشان نقول اه ده يستاهلو لكن لا احد ينكر فضل جمال عبد الناصر على مصر. كان محمد على مؤسس مصر الحديثة عمل ايه لمصر قبل ما يحكم؟ ده حتى عاش في مصر سنتين فقط قبل ما يختاره" واخد بالك من كلمة اختاره دي" الشعب للحكم. ده على كده شعب مصر كله ما عملش حاجة لبلده.

عاوزين حرية انتخابات كفاية تزوير ما اعرفش ليه مصر على التزوير.
  #2  
قديم 15-09-2010, 02:29 PM
الصورة الرمزية BaNZeR
BaNZeR BaNZeR غير متواجد حالياً
نجـــم العطــاء
 
تاريخ التسجيل: Dec 2008
المشاركات: 9,091
معدل تقييم المستوى: 26
BaNZeR is on a distinguished road
افتراضي

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة mrweb مشاهدة المشاركة
بالاضافة لان البرادعي همه الاصلاح لم يتحدث عن كونه مرشح للرئاسة كل كلامه انه عاوز حدوث اصلاح ديموقراطي حقيقي في مصر لانه هو مخرج الشعب المصري من أزمته.
تاني حنضحك على بعض ونقول البرداعي مش هامه رئاسة

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة mrweb مشاهدة المشاركة
كان المفروض تقرأ تاريخ الرجل بدل ما بتقول كلام غير صحيح. اظن كان المفروض يمسك مثلا البرنامج النووي المصري لما يرجع ويسيبه من فكرة الاصلاح الديموقراطي دي, كده يبقى خدم بلده, ويتقفل عليه في البرنامج الميت وننساه زي غيره.
ايه اللى موجود في تاريخ الراجل مسمعتش عنه ؟ اخترع الذرة ؟
انا مقلتش لازم اللى يترشح يكون حد معروف او ليه اعمال بره
انت اللى قلت انه المتميزين بره بييجو هنا بيبقو ولاد تيت
كل واحد حينتج افضل داخل مجاله
والراجل قرب يبوس تراب الارض عشان يقول للناس انتخبوني بس مش حيقدر يقولها علانية
__________________
It was over 3 years since my last visit
 

العلامات المرجعية


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا يمكنك اضافة مرفقات
لا يمكنك تعديل مشاركاتك

BB code متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


جميع الأوقات بتوقيت GMT +2. الساعة الآن 04:53 PM.