|
أرشيف المنتدى هنا نقل الموضوعات المكررة والروابط التى لا تعمل |
|
أدوات الموضوع | ابحث في الموضوع | انواع عرض الموضوع |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
انا من حقى انتقد الشيوخ بنوعى اذا اعتبرنا انهم علماء ازهر اصلا بس مش من حقى انتقد كهنه وقساوسه لأنهم من ديانه تانيه ومش من حقى اتدخل فى كلامهم ومع ذلك انا غير راضى بالمره على مافعلته الكنيسه بالتحريض لقول لا بطريقه مستفزه جدا بس برضه ماتنساش ان برضه الشيوخ عملو نفس الكلام
وخللى بالك ياههانى من نفسك باين لينا وقعنا فى حته غلط حيهدر دمنا لو كلامنا معجبهمش بس مش مشكله أمن الدوله خلاص بح واحنا فى بلد ديمقراطى ولا ايه يا أساتذه يا أفاضل؟؟؟؟؟؟
__________________
ادعو معايا ....... ربنا يحفظ البلد دى |
#2
|
||||
|
||||
![]() اقتباس:
تعرف يا أستاذ إنى اول من قال فى المنتدى المسيحيين ذهبوا إلى صندوق الإستفتاء كمسيحيين لا كمصريين ...ورغم دا طلع اللى قال إنى مسيحى ...!! بالنسبة للشيوخ ... الشيوخ واهل العلم لهم كل الإحترام وهم فى العين وفوق الرأس .. لكن لا يعنى هذا أن نضفى عليهم هالة من التقديس ... فيصبح عدم نقدهم أمر ثابت من الثوابت ... ويصبحون حينها ملائكة لا بشر .. يؤخذ من كلامهم ويرد عليهم ..!! وربنا يسترها علينا جميعا ![]()
__________________
يا رب
|
العلامات المرجعية |
|
|