|
أرشيف المنتدى هنا نقل الموضوعات المكررة والروابط التى لا تعمل |
|
أدوات الموضوع | ابحث في الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
|
||||
|
||||
![]()
الجميع يعلم أن نتيجة الكادر الإثنين ولكن الجميع لايعلم أن الكارثة الثلاثاءبل الزلزال الذى سيهدم التعليم. اذا سألت أى زميل بالمدرسة الآن عن النتيجة يرد ويقولك مش فى دماغى لكن أؤكد لحضراتكم أنها ستكون فى عقل وصدر كل معلم يوم الثلاثاء وسنبدأ عهداً جديداً مع المرض النفسى الذى سيتوغل وينتشر إلى أن يصل للذروة يوم الزيادات المالية المقررة للناجحين وستكون النتيجة بكل احتملاتها الممكنة سيئة - ماذا ستفعل لو كنت وحدك الناجح فى مدرستك ؟ .. وماذا ستفعل لو كنت وحدك الراسب فى مدرستك ؟ .. وماذا ستفعلون لو كنتم جميعاً راسبون ؟ وماذا ستفعلون لو كنتم جميعاً ناجحون ؟ اسئلة كثيرة جدا لانعلم اجابتها الآن . عموماً انتظروا معى صدق توقعاتى فى الأيام القادمة بإذن الله مع تمنياتى للجميع بالنجاح .. وخالص تمنياتى للغلابة بالزيادة فى مرتباتهم .
|
#2
|
||||
|
||||
![]()
نشكرك على المواساة المسبقة ونتمنى أيضا لك النجاح
__________________
ليس الإنجاز أن تصنع ألف صديق في سنه
الإنجاز أن تصنع صديق لألف سنه |
#3
|
|||
|
|||
![]()
ربنا يوفق الجميع
|
#4
|
||||
|
||||
![]()
اشكرك استاذ محمود على سرعة استجابتك ودعواتى لك بالنجاح
|
#5
|
||||
|
||||
![]() |
#6
|
|||
|
|||
![]()
بما ان الامتحانات لم تكن لتقيم المعلم حق التقييم وبما انها ليست لها علاقة بالواقع ولا بالفصول داخل المدارس
فالنتيجة بما تحمله من معاني وما يتبعها من نتائج سواء ايجابية او سلبية وبما يصاحب ذلك من زيادات مالية (ان حدث) بالوزير بالكادر بالامتحانات بكله لا يساوي عندي جناح بعوضة ! مش عارف ليه! لا أشعر ان الامر يعنيني في شئ ...وبعيد عن تفكيري تماما يالا خير احلي حاجة البرود خصوصا قبل ظهور نتيجة يتوقع صاحبها الرسوب !
__________________
|
#7
|
||||
|
||||
![]()
استاذ اسامة اشكرك جزلا على هذا الموضوع الفانتازى
__________________
![]() الفقير لله / رمضان الصـــــــــــبا غ سبحان الله وبحمدة سبحان الله العظيم ادخل ومش تندم http://www.shbab1.com/2minutes.htm |
#8
|
||||
|
||||
![]() اقتباس:
كل اللى جوه فى قلبى الغلابة قوى قوى اللى لوعرفوا ان فيه امتحان لو نجحوا فيه هيزود مرتبهم والإمتحان دا فى موزمبيق هيروحوا ماشيين الناس دى كتيرة - عموما ربنا مع الجميع |
#9
|
||||
|
||||
![]()
انا اللى بشكرك على ردك وربنامعاك وينجحك
|
#10
|
||||
|
||||
![]()
معلش يا كادر
|
#11
|
||||
|
||||
![]()
أنا طول عمري بامتحن وانتظر نتيجة الامتحان على أحر من الجمر .. ولما اتعينت في التربية والتعليم قلت .: أخيرا مش هذاكر وامتحن واستنى النتيجة .. ده أنا إللي هاعمل امتحانات واصححها .. لكن واضح إن الامتحانات ورانا ورانا .. بدل ما نبقى معلمين هانفضل طول عمرنا تلامذة .. وعجبي !!!!
__________________
|
#12
|
||||
|
||||
![]()
,بجد ماساة وتعسف لكن المهم ننجح
|
#13
|
||||
|
||||
![]()
انا بالفعل وصلت الى درجة جعلتني لا استطيع ان اجهر للناس بانني من طائفة المدرسين ف الارض ( ملعون انت ايها الكادر بأن جعلتنا مادة دسمة للضحك والسخرية من كل الفئات سواء كانوا عمال أو فلاحين أمتخصخصين ) ودمتم
|
#14
|
||||
|
||||
![]()
المساواه فى الظلم عدل ولانملك غير حسبى الله ونعم الوكيل
|
#15
|
||||
|
||||
![]() كلامك هو عين الحقيقة فبمجرد إعلان النتيجة سيبدأ الطوفان الذى سيطيح بما تبقى من إيجابيات فى التربية والتعليم (( حسبى الله ونعم الوكيل ))
![]()
__________________
![]() |
العلامات المرجعية |
|
|