اهلا وسهلا بك فى بوابة الثانوية العامة ... سجل الان

العودة   بوابة الثانوية العامة المصرية > القسم الإداري > أرشيف المنتدى

أرشيف المنتدى هنا نقل الموضوعات المكررة والروابط التى لا تعمل

 
 
أدوات الموضوع ابحث في الموضوع انواع عرض الموضوع
Prev المشاركة السابقة   المشاركة التالية Next
  #23  
قديم 26-12-2009, 05:14 PM
الصورة الرمزية محمد.فوكس
محمد.فوكس محمد.فوكس غير متواجد حالياً
عضو قدوة
 
تاريخ التسجيل: Jul 2008
المشاركات: 1,250
معدل تقييم المستوى: 19
محمد.فوكس is on a distinguished road
افتراضي

اعتقد ان في خيارين .. الاستمرار في نظام الانفاق و دخول الاغذية و الادوية و البضائع و السلاح.
او فتح المعبر بصورة اكبر من الصورة الحالية لكن في الحالة دي مش ممكن دخول سلاح لان ده هيبقى عالمكشوف.
انا و الله متعاطف جدا و ساعة الحرب على غزة كنت عايز اروح اطلع عين ام الاسرائليين.
بس المشلكة هي التحامل على مصر..يعني لو (آسف يعني) هتصدعونا بفتح المعبر يبقى عايز الانفاق ليه؟؟
انتو صدعتونا بفتح المعبر خلاص بقى الانفاق تتقفل و بلاش سلاح.
و بعدين احنا عارفين ان الشعب الفلطسيني مش ممكن يسيب ارضه و يقعد في سيناء...بس بصراحة اقتحام معبر رفح كان شكله بايخ اوي و استفزنا.
لكن افرض بقى اسرائيل ضرب غزة و قفلت المعبر من الجانب الغزاوي؟..كده يبقى احنا اتدبيسنا في 200 الف فلسطيني في سيناء..العمل هيبقى ايه ساعتها؟
و الدولة المصرية كانت مطنشة على الانفاق و سايبة كل حاجة ماشية تمام...بس حماس برضه مصصمة عالمعابر.
طيب مهو الانفاق شغالة و المعابر بتتفتح اسبوعيا و كمان بيتعاج المرضى في مصر...المفروض حماس و هي حركة مجاهدة و مناضلة و انا بحترمها جدا و ساعة الحرب على غزة كنت اتمنى لو اطول انضملها..بس المفروض يحاولو يساعدونا عشان نعرف نساعدهم.
يعني احنا سايبين الانفاق .. متقعدوش تزنو في موضوع المعبر و بعدين هو مش مقفول خالص يعني.و مينفعش يبقى سداح مداح..مش ممكن اسرائيليين يدخلو مصر..مش ده خطر على مصر؟؟ و مش ممكن ناس يدخلو يكونو عايزين ينفذو عمليات جوه مصر؟؟..زي اللي ظبطوهم بعد اقتحام المعبر في محافظات مصرية بعييييدة و معاهم سلاح؟
و مش معنى كلامي ده اني مع تصرفات الادارة المصرية على طول الخط لا بالعكس انا ضدهم في حاجات كتير جدا بس حسيت ان في هجوم على مصر لمجرد الهجوم.

__________________
 

العلامات المرجعية


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا يمكنك اضافة مرفقات
لا يمكنك تعديل مشاركاتك

BB code متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


جميع الأوقات بتوقيت GMT +2. الساعة الآن 10:41 AM.