|
#1
|
|||
|
|||
![]()
كفاية عشان الكلام هيكتر و هنتهور على بعض و الموضوع هيتحذف كالعادة
|
#2
|
||||
|
||||
![]() اقتباس:
بالنسبة للرغبتك فى حذف الموضوعات كلما شعرت بالحرج والعجز عن نصرة قضيتك بطريقة منطقية وسليمة فمن المؤكد أن ذلك لن يخدم قضيتك التى تستميت فى الدفاع عنها وربما يشير إلى أشياء أخرى إذا تمت الاستجابة إليه!!!
__________________
قال رسول الله صلي الله عليه وسلم من كان أخر كلامه لا إله إلا الله دخل الجنه.
|
#3
|
|||
|
|||
![]() اقتباس:
عجبي!!!!!!! |
#4
|
||||
|
||||
![]() اقتباس:
خلينا نعود لموضوعنا وبلاش اللغوشة وسياسة قلب الترابيزة "أو المنضدة باللغة العربية" وخلينا فى موضوعنا. انت إيه رأيك فى الجهاز وهل ترى فعلا إنه جهاز علمى ومحترم وممكن ومن الجائز والمحتمل يجيب نتيجة ويعالج المرضى ويحول الإيدز لشىء مفيد للمريض وكدة وإن المخابرات الأمريكية كانت عرضت على اللواء عبد العاطى 2 مليار دولار فيه وهو رفض زى ما قال والمخابرات هربته وكدة؟ يا ريت تجاوب بوضوح علشان ده فيه إجابة على كل الحوارات.
__________________
قال رسول الله صلي الله عليه وسلم من كان أخر كلامه لا إله إلا الله دخل الجنه.
|
#5
|
|||
|
|||
![]() اقتباس:
انت حولت الدفة لحوار جانبي و عشان الموضوع ما يتحذفش و صاحبه يزعل و مش معقول كل موضوع ندخل فيه نناقر ف بعض و نتسبب ف حذفه اكتب موضوع مستقل ف قسم القضايا السياسية و انتظر ردي انا و غيري من الاعضاء هناك ماشي؟ |
#6
|
||||
|
||||
![]() اقتباس:
1-دفاع عن الحكومة 2-شتيمة ومزايدة واتهام وإقصاء وتهويش وتخوين 3-هروب للأمام عن طريق استفزاز الأعضاء وإحداث نوع من الضجيج لدفع الإدارة لحذف الموضوع. 4-التصريح والتوضيح بعد التلميح بضرورة حذف الموضوع الذى فشلت فيه فى نصرة موقفك. هذه سياستك يا عزيزى وديدنك وأسلوبك فى كل الموضوعات هنا وعندما تجد أنك أصبحت متهما بعدم انتمائك للمعلمين تتحدث عن المظاهرات وتدعو للخروج فى مظاهرات للمطالبة بالحقوق كنوع من ذر الرماد فى العيون وأنا لا أتمك بأنك أمنجى رغم اتهاماتك وتخوينك وتهويشك ومزايداتك .. ولكن أنصحك بألا تكون ملكيا أكثر من الملك وأن تعلم أن دورك هو الحديث باسم المعلمين لا الحديث باسم الحكومة فى وسط المعلمين ولا تزايد عليهم باسمها ولا تخون كل من طالب بحقة أو انتقد أو عرض رأيه فهذا دور لا هو لائق بك ولا بالحكومة التى تدافع عنها ولا هو دليل وطنية ولا دليل على أى شىء محترم فى هذا البلد.
__________________
قال رسول الله صلي الله عليه وسلم من كان أخر كلامه لا إله إلا الله دخل الجنه.
|
#7
|
|||
|
|||
![]() اقتباس:
فيه موضوع في قسم قضايا سياسية في المنتدى هنا اسمه اشرف ناس على وجه الارض انصحك بقراءته و التعليق عليه لو عرفت تعلق بس ابقى اتفالح هناك و ورينا شطارتك |
![]() |
العلامات المرجعية |
|
|